Comerciantes

COMPLEMENTS TORRENTS

Complementos Torrents es una tienda en la que podéis encontrar todo tipo de complementos: sombreros para hombre y mujer, fulares, pareos, gorras ... de todo.

Nos encontraréis en la calle E del mercado en los números 759-760.

Paradas: 
759-760

COMPLEMENTS TORRENTS

Complements Torrents és una botiga en què podeu trobar tot tipus de complements: barrets per a home i dona, fulards, pareos, gorres... de tot. 

Ens trobareu al carrer E del mercat en els números 759-760.

Paradas: 
759-760

Mobles Ramon

Mobles Ramon és una botiga on trobareu mobiliari colonial, ètnic i també funcional. Des de taules a cadires, armaris, llums. I també tot de decoració per a la casa, i fins i tot petites joguines de llautó o soldadets. Amb regals singulars.

De llums, n'hi ha una gran col·lecció de dissenys molt atractius, i sobretot d'estil Tiffany, per exemple. És el lloc on podeu trobar més figuretes i estàtues de Buda i fins i tot Moais! 

La botiga la trobareu al carrer E, a la planta mitja del mercat, als números 781 a 788.

Paradas: 
781-788

Mobles Ramon

Muebles Ramon es una tienda donde encontraréis mobiliario colonial, étnico y también funcional. Desde mesas a sillas, armarios y lámparas. Y también todo tipo de decoración para la casa, incluso pequeños juguetes de latón o soldaditos. Són regalos singulares.

De lámparas, hay una gran colección de diseños muy atractivos, y sobre todo de estilo Tiffany, por ejemplo. Es el lugar donde váis a poder encontrar más figuritas y estatuas de Buda e incluso Moais!

La tienda la encontraréis en la calle E, en la planta media del mercado, los números 781 a 788.

 

Paradas: 
781-788

Calzados Juan Surriba

Venta de calzado actual.

Hay marcas que son tendencia, - "trendies", como las Andy-Z y las Xti, de forma que estos nombres se imponen a unas "zapatillas".
En el puesto 389 a 391 de la calle B de los Encants, que nace en la entrada principal del mercado por la avenida Meridiana, encontrará estos modelos de zapatillas.
La parada es de Juan Sorribas, que hace 20 años que se dedica como comerciante en la venta de zapatos. Para hombre y mujer.

Paradas: 
P 389

Calçats Juan Surriba

Venda de calçat actual.

Hi ha marques que són tendència, -“trendies”, com les Andy-Z i les Xti, de forma que aquests noms s’imposen a unes “sabatilles”.
A la parada 389-391 del carrer B dels Encants, que neix a l’entrada principal del mercat per l’avinguda Meridiana, n’hi trobareu.
La parada és del Joan Sorribas, que ja fa 20 anys que es dedica com a comerciant a la venda de sabates. En té per a home i per a dona.

Paradas: 
P 389

Bisutería Said

BISUTERIA SAID

A la planta mitja, carrer A, núms 324-325, hi ha la parada d'en Said, on sobretot ven arracades, de moltes formes i materials, entre els quals la plata. També te una gran col·lecció de cadenetes i polseres, penjolls i, de tant en tant, monedes antigues, com tot el que podeu veure a les fotografies. En Said fa més de 10 anys que s’hi dedica i a més de vendre al mercat dels Encants també li agrada participar en algunes de les fires de bijuteria que s’organitzen a la ciutat.

Paradas: 
324-325,

Páginas