Agenda

Campanya “Dones que han fet història a Barcelona”

23/02/2023

Campanya "Dones que han fet història a Barcelona"

Us informem que Betevé i Mercats de Barcelona han posat en marxa la campanya “Dones que han fet història a Barcelona”, un projecte que té com a objectiu visibilitzar i posar en valor el paper de les dones a la nostra ciutat, al llarg del temps.

Es tracta d’un àlbum de cromos col·leccionable de 50 biografies (representades en 50 cromos) de dones destacades del món de la ciència, la cultura, les arts, la societat i els mercats, de diferents èpoques, que han aportat molt en la creació o formació de la societat barcelonina. Al costat de les biografies hi ha un codi QR que, en escanejar-lo, et porta a un reportatge de cadascuna de les protagonistes.

Aquesta campanya té una durada de 10 setmanes amb 10 lliuraments que finalitzarà el 30 d’abril, de manera que cada setmana es donarà als clients un paquet de cromos amb cinc il·lustracions diferents.

A partir del divendres 24 de febrer es començaran a repartir en el punt d’informació per a tots els clients que ho desitgin. Durant les 10 pròximes setmanes, anirem donant la resta de cromos.

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

    Rep notícies, actualitat i molt més

    Newsletter

    política de privacitat