Blog

Hola, tardor!

04/10/2021

Ja és aquí. Ha arribat, com fa a l’hemisferi nord, al setembre, que per a molts és el punt de partida d’un nou curs, i per a d’altres quan veritablement comença un any. Per a tots, hem aplegat unes idees de mercat per gaudir el canvi, de temporada, de look, de mood. I encarar el dia a dia sense melangia de l’estiu.

La tardor és moment de roba i accessoris d’entretemps. Uns foulards, amb els colors i estampats op-art de tendència, envoltaran càlida i suament el coll evitant refredats! I a les desfilades i al September issue de les revistes de moda hem vist a les models lluint-los al cap estil bandana. Tria els teus a DosParts211 (211) i als lots de la subhasta.

Dos Parts 211
Parada de subhasta

Amb un barret bavarès com aquest aniràs a to per celebrar l’Oktoberfest; millor amb una copa de cervesa a la mà, a la nostra zona de restauració.

El Pintorofiu
Bar La Palmera

T’agrada confeccionar allò que vesteixes? Ets artesà de la pell? Descobreix les possibilitats del DIY aplicat al cuir visitant la parada 454-455. Imagina i dissenya una jaqueta ‘perfecto’ o ‘biker’, una armilla, una bossa…

La parada de la Rachida

Plou? Alegria! Passeja, canta i balla sota els núvols amb un paraigües vintage.

Parades de subhasta

Alumnes de totes les edats han tornat a les aules després de les vacances, potser estrenant motxilles, plenes de material escolar que aniran gastant. On trobar llapis, bolis, colors, quaderns et al? Ho has endevinat!

Parades de subhasta

La tardor també és el mes dels fascicles col·leccionables. I els Encants, des de sempre -mira aquesta imatge antiga- i al llarg de tot el calendari, ha estat un lloc propici per iniciar o completar col·leccions. Numismàtica, rellotges, nines…

Història dels Encants

Si com les fulles dels arbres, els teus cabells cauen, apropa’t a la parada de cosmètica natural Al Natural (420-423) i demana un xampú sòlid anti-pèrdua, una fórmula que reforça, hidrata, nodreix i, com no es ven en ampolla de plàstic, esdevé una compra ecològica, responsable i sostenible.

Parada Al Natural Eco Bio

Un dels teus propòsits és llegir més, aprofitant el recolliment tardorenc? Obre el llibre Encants i miralls de Barcelona, una memòria gràfica dels Encants antics i nous, d’un espai de convivència i diversitat, a través de la mirada del fotògraf Rafael Vargas i amb escrits de l’Enric H. March, Josep Bohigas, Óscar Guayabero i Victoria Bermejo.

Encants i Miralls de Barcelona

Attenti tutti que acabem amb una bona notícia: tenim nou gastroencantista! Es tracta de Partenope #081 (610). Ofereix street food napolitana: pizzes (tasta la típica de Nàpols, la Margherita), altres especialitats com la parmigiana i la lasagna, i mossos com les crocchè de patata i les arancini d’arròs farcides. Per menjar allí o per emportar.

Partenope #081

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

    Rep notícies, actualitat i molt més

    Newsletter

    política de privacitat