Blog

Els Encants, l’Eix Fort Pienc i Accem: Junts per Ucraïna

24/03/2022

El Mercat dels Encants, l’associació comercial Eix Fort Pienc i l’ONG Accem engeguem una campaña conjunta de recaptació de fons a favor de les persones refugiades que arriben des d’Ucraïna a casa nostra.

Més de dos milions de persones, especialment nens/es i dones, ja han fugit de la guerra i s’estima que fins a quatre milions ho facin les properes setmanes.

L’entitat beneficiària de la campanya serà Accem, una organització sense ànim de lucre especialitzada en acolliment i atenció de persones refugiades, veïna del barri i també sòcia de l’Eix Fort Pienc. 

 

Hem habilitat un codi de Bizum on rebre les donacions, que es derivaran setmanalment a Accem. Per col·laborar només has d’indicar:

Codi: 05188
Concepte: FORT PIENC X UCRAÏNA

 

Amb la teva col·laboració estaràs ajudant a que milions de persones puguin reconstruir les seves vides novament.

 

Sobre Accem

Accem és una ONG especialitzada en el treball vinculat al dret d’asil i la protecció internacional amb més de 1.500 places d’acolliment per a persones sol·licitants i beneficiàries de protecció internacional, des d’on secunden des del primer moment el seu procés d’integració social, facilitant les eines necessàries per a reconstruir les seves vides en un nou context. 

 

Accem facilita:

 • Places d’acolliment a través del sistema mixt d’acolliment d’Accem amb el Govern d’Espanya.
 • Serveis jurídics per a regularitzar la situació de les persones nouvingudes.
 • Intèrprets, mediadors interculturals i traductors que treballen per a facilitar-los la inclusió social al nostre país.
 • Psicòlegs/as que atenen als nouvinguts després dels traumes que han hagut de passar.
 • Serveis d’aprenentatge d’idioma perquè puguin aprendre espanyol i català i facilitar la integració de les persones refugiades.

 

Al 2021 van atendre un total de 13.465 persones refugiades.

 

L’entitat ha estat l’encarregada de la posada en marxa a Pozuelo (Madrid) del primer dels tres centres de recepció, primer acolliment i derivació que el Ministeri d’Inclusió i Seguretat Social posarà en funcionament per a l’atenció de persones que fugen de la guerra d’Ucraïna. 

 

Podeu llegir l’article sencer aquí.

 

FORT PIENC X UCRAÏNA 

#encantsfembarri #femfortpienc #somcomerç

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

  Rep notícies, actualitat i molt més

  Newsletter

  política de privacitat