L'Associació

L’Associació de Comerciants del Mercat dels Encants és una entitat sense ànim de lucre formada per prop de 300 associats i associades. Té com a objectiu gestionar el dia a dia del mercat i posicionar-lo com a alternativa de consum sostenible i de proximitat. És considerat l’epicentre del circuit comercial de la segona mà i les antiguitats i com a emplaçament singular i turístic de la ciutat de Barcelona.

L’Associació està formada per segones i terceres generacions de comerciants que han sabut mantenir o actualitzar els negocis familiars, i per nous encantistes que s’hi sumen any rere any. Una comunitat d’orígens i especialitzacions molt variades que fa de la diversitat el seu punt fort.

Dia a dia, els encantistes teixeixen vincles amb veïns i veïnes, entitats, professionals, artistes, col·leccionistes i cercadors de tresors de tot el món. Treballem per tal que els visitants trobin al Mercat un ampli ventall de producte, de primera i de segona mà, objectes singulars i autèntics i per damunt de tot, gaudeixin una experiència memorable.

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

    Rep notícies, actualitat i molt més

    Newsletter

    política de privacitat