Blog

Encantats sobre rodes!

01/10/2022

Vols guanyar una moto elèctrica, una bici elèctrica o un patinet elèctric ?
O una entrada doble pel mirador de la Torre Glòries?

Doncs apuntat al sorteig “Encantats Sobre Rodes”!

Participar és molt senzill: Només has de venir al mercat i escanejar un dels codis QR que trobaràs a la cartelleria, lones i flyers.

Tens temps fins el 1 de desembre.Comunicarem les persones guanyadores en un esdeveniment al mercat, dissabte 3 de desembre… anota-ho a l’agenda.

Molta sort!

Avís legal Sorteig “Encantats sobre rodes”

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de l’Associació de Venedors Mercat Fira de Bellcaire (en endavant l’Associació), amb NIF G-60800851, situat al C/Castillejos 158, codi postal 08013, de Barcelona. En compliment amb la normativa vigent l’Associació informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l’Associació es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’altra banda l’informem que en cas de participar en el sorteig “Encantats sobre Rodes”, les seves dades seràn compartides amb el nostre partner en aquest sorteig E-Motos, amb NIF B-06868020, situat al C/Calle Lima 21, codi postal 08030, de Barcelona, únicament amb la finalitat de realitzar les gestions oportunes derivades d’aquesta acció. D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@encantsbarcelona.com.

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

    Rep notícies, actualitat i molt més

    Newsletter

    política de privacitat