Vols ser encantista?

Si estàs interessat a tenir un comerç al Mercat dels Encants tens diverses opcions, sempre depenent de la disponibilitat dels espais.

Les concessions les gestiona l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), Ajuntament de Barcelona. Pots informar-te per correu electrònic mercatencantsfirabellcaire@bcn.cat o per telèfon +34 934 132 329.

El Mercat dels Encants és un equipament modern amb molts serveis i comoditats, com ara ascensors, banys, zona de càrrega, pàrquing per a botiguers, espais de reunió, punt d’informació i canals de comunicació per a la teva promoció com ara el web, les xarxes socials, els directoris i les comunicacions dins del Mercat. Podràs participar activament generant activitats o sumar-te a les que tenim previstes. Estem oberts a escoltar què vols fer i a donar-te suport.

Parades

Les parades són espais a partir de 2 metres formats per un armari metàl·lic amb persiana retràctil. El gènere s’exposa davant de l’armari en taules o taulells que han de ser retirats i guardats en acabar la jornada. Algunes de les parades també disposen de tendal.

Botigues

La botiga és un espai estable que no cal muntar i desmuntar, només abaixar la persiana com en qualsevol comerç estàndard. Hi ha 33 botigues, cadascuna amb una mida i ubicació específica.

Subhasta

La part central de la planta baixa del mercat està dedicada a la subhasta. La plaça es divideix en 39 espais propietat dels subhasters que cada dilluns, dimecres i divendres subhasten els seus lots de 7:45 a 9:30 h. La resta del dia el comprador del lot pot vendre els articles al detall fins a la seva retirada amb el tancament de mercat.

Fas liquidació pel tancament d’un negoci o tens un excés d’estocs? Et cal buidar un pis per mudança o per defunció?

Vols vendre llibres, vinils, segells, etc? Contacta amb els comerços que comprem o visita’ns!

    Rep notícies, actualitat i molt més

    Newsletter

    política de privacitat